De weg vinden in Carré

Wayfinding Koninklijk Theater CarréEen compact team van Mijksenaar heeft een nieuwe wayfinding gerealiseerd in dit indrukwekkende Theater. Er is gebruik gemaakt van statische verwijzingen, dynamische projecties en aanpassingen aan de inrichting om gebruikers beter de weg te laten vinden in dit theater.

Wayfinding Koninklijk Theater Carré

Jaarlijks vinden gemiddeld 400.000 bezoekers hun weg naar Koninklijk Theater Carré, waarmee het één van de meest succesvolle theaters van Nederland is.
Nationale en internationale grootheden uit de wereld van circus, variété en muziek hebben in Carré hun grootste triomfen gevierd. Het theater staat in de top drie van bekende culturele merken in Noord-Holland.

Mijksenaar is ingeschakeld om Carré te helpen met de wayfinding in het monumentale pand. Carré heeft – naast uiteraard de theaterzaal – een groot aantal andere ruimtes, waaronder drie eigen restaurants.
Het is van groot belang dat het publiek comfortabel en op tijd zijn weg naar een voorstelling vindt. Ook is het prettig als er in de pauze voldoende tijd is voor een drankje, zonder dat men zich zorgen maakt over het terugvinden van hun plek.

Foto’s van collega Jasper Goossensen

Scroll to Top