21 logo’s

In 12 jaar heb ik heel wat huisstijlen en logo’s ontworpen, hier een overzicht van 21 gemaakte logo’s uit de periode 2002 – 2014.

21 logo's door Thoas.nl

Van boven naar beneden, van links naar rechts:
Sovon | Arminius | Die Eet & Sport | Bullitt Amsterdam | Vol Lab (vrijwilligersnetwerk van Greenpeace) | Delft Doctoral Debates (initiatief van de Technische Universiteit Delft) | Autoriteit Financiële Markten | Svenk (branding van Sven Kramer) | Pensioenfonds Metaal & Techniek | Wall Outfitters (nooit gerealiseerd) | Eussengroep | Proeverijk | SamenZijn in de praktijk | Hardcorps (logo eigen studio ’02) | Wereld Waternet | Krag Kunstproducties | Vogelatlas (initiatief van Sovon) | Sense Studios | De Kubbe | Zaal 024 | Jaar van de Spreeuw (initiatief van Sovon).

Alle logo’s & huisstijlen zijn gemaakt bij Hardcorps (eigen studio met Jan Wessel ‘Waxle’ Hovingh 2002-2005), Proforma (2005-2010) en Thoas.nl (2010-2014). Sommige logo’s zijn in een samenwerking tot stand gekomen.

Scroll to Top