SamenZijn in de praktijk

SamenZijn in de praktijk reikt kinderen en ouders een frisse blik, vaardigheden en verhelderende activiteiten aan waarmee ze zichzelf en elkaar helpen ontspannen samen te zijn. Voor SamenZijn heb ik de huisstijl, het drukwerk en de website gerealiseerd, deze laatste met technische ondersteuning van mr10.nl. Schefferdrukkerij was verantwoordelijk voor het drukwerk in vier Pantone kleuren.

Visite- & afsprakenkaartjes

Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn

Pagina’s uit het huisstijlhandboek

Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn

Website van SamenZijn in de praktijk

Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn Huisstijl SamenZijn

Of kijk natuurlijk gewoon op SamenZijnindepraktijk.nl

“Thoas heeft voor mijn gezinspraktijk “SamenZijn in de praktijk” de huisstijl ontworpen; een logo, visitekaartje en website. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat. Thoas is heel creatief, goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in vormgevingsland en kijkt voorbij zijn eigen professie door mee te denken over het totale communicatie- en marketingplaatje. Aan zijn werkhouding merk je dat hij écht met je samenwerkt en wederzijdse tevredenheid voor ogen heeft. Ik vind zo’n persoonlijke benadering erg prettig. Thoas is heel kundig en heeft aan een half woord genoeg om te weten wat je wilt (uitstralen). Tussen neus en lippen door heb ik per ongeluk ook nog geleerd hoe ik mijn MacBook efficiënter kan gebruiken. Bij Thoas krijg je dus meer dan je denkt! ;-)”

Mirjam Doornbusch

 

Scroll to Top