Refresh huisstijl GEM

Global Entrepreneurship Monitor (Londen) vroeg me de bestaande huisstijl strak te trekken met behoud van het bestaande logo.Er waren geen huisstijl richtlijnen en door het internationale gebruik van de huisstijl werd het een chaos. Het oude logo moest behouden blijven. Ik heb een styleguide gemaakt en richtlijnen gegeven voor gebruik van het logo, kleuren, fotografie, typografie, lay-out etc. Hier een klein overzicht van het huisstijlhandboek. Deze is in het Engels omdat het hoofdkantoor in Londen zit.

Huisstijl Global Entrepreneurship Monitor

Huisstijl Global Entrepreneurship Monitor

Huisstijl Global Entrepreneurship MonitorHuisstijl Global Entrepreneurship Monitor

Huisstijl Global Entrepreneurship Monitor

Huisstijl Global Entrepreneurship Monitor

Huisstijl Global Entrepreneurship Monitor

Scroll to Top